Connection Media

We geloven in een co-creatie van verschillende dating platformen, Een groep sterke bedrijven die samen het verschil kunnen maken, waarbij online daten vooral weer heel leuk moet zijn. 

Welkom bij Connection media

Door de krachten te bundelen kunnen we een sterk collectief en front bieden in de bestaande markt, wat een positieve werking zal hebben op onze expertise, Sales, Marketing, Techniek, PR, veiligheid en het uiteindelijke plezier van de singles in Nederland en Belgiƫ.

Wat we willen

Nieuwsgierigheid & spanning

Wat we wensen

Verdieping in elkaar en openstaan voor wie je bent

Wat we bieden

Minder teleurstelling & frustratie

Wat we beloven

Een veilige omgeving voor onze singles.

Nieuws

Brand dates!

23 februari 2022

Bent u als marketingmanager B2C geintresseerd naar een van de grootste Nederlandse databases van Singles in Nederland en wilt u een gave aanbieding doen aan al onze singles? Neem dan gerust contact op.

Kwissle en Pepper gaan samen

14 februari 2022

Super trots om onderdeel te zijn van dit team. We staan voor een hele mooie uitdaging. Vol van energie gaan we starten aan dit prachtige avontuur. Er gaan hele toffe en gave veranderingen doorgevoerd worden de komende tijd. Ons developerteam is al heel druk bezig en binnen kort gaat als eerste de nieuwe website van www.pepper.nl live, daarna komt er een compleet nieuwe APP. Kortom, hou ons in de gaten. We zijn pas net begonnen. 

Het zijn de kleine dingen die je elke dag doet die me het gevoel geven dat we eeuwig kunnen blijven bestaan.

Powered and design by
© BUZZEL  2022

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM
The Netherlands

+31103220110
info@connectionmedia.nl

Online daten weer leuk maken!