Over ons

Hoe maken we online daten weer leuk en veilig!

Met compleet verschillende achtergronden liepen Kees en Wessel elkaar in januari 2019 tegen het lijf bij een ICT bedrijf in Zeist. Wessel als Marketing Directeur, Kees als Software ingenieur. Vooral tijdens de lunch zaten de twee elkaar uit de tent te lokken op het gebied van meningen, onwetendheden, aannames en vooroordelen over elkaars achtergronden en hun ‘minimale’ leeftijdsverschil vooral over online daten. Dit zorgde voor hilarische situaties, omdat ze in compleet andere werelden leefden voordat ze elkaar leerden kennen. 

Toch waren er ook overeenkomsten, zo bleek in oktober 2020: "Jouw ambitie is mijn ambitie", zei Wessel tegen Kees. Met open mond keken de twee naar de wereld van het online daten. Waarom is er zoveel frustratie, geen verdieping in elkaar, een onveilig gevoel onder singles en het plezier van elkaar leren kennen eerder een opgave dan een echte liefdesreis.  

Het werd tijd om de krachten te bundelen en een eigen uniek datingplatform op te zetten. Kwissle was geboren, waar diepgang, sfeer en plezier voorop staan.

Later, vanwege de eerste goede resultaten, is Pepper erbij gekomen en opereren ze sinds feb 2022 onder de paraplu van Connection Media.

Ons team

Het kloppende hart van ons bedrijf: Dit is waar we trots op zijn: ons team.

Kees Doornenbal

Developer Boss

‘New kid on the block’. Creatief en gedreven, Master of data. Carrière in het maken van applicaties waarin Artificial Intelligence is geïmplementeerd. In loondienst gewerkt, maar ook als zelfstandig ondernemer. Kennis van de hoge standaarden in de IT. 

Wessel Verhoeff

Brand Boss

Jarenlang zelfstandig ondernemer geweest in binnen– en buitenland. Mooie projecten mogen doen als Marketing Directeur,  Director Sports, en Sales Manager. Creatief, vol energie met een schat aan ervaring en kennis. Staat met beide benen in de praktijk. Al twintig jaar tophockey coach, waar al deze eigenschappen ook goed tot z’n recht komen.

Het zijn de kleine dingen die je elke dag doet die me het gevoel geven dat we eeuwig kunnen blijven bestaan.

Powered and design by
© BUZZEL  2022

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM
The Netherlands

+31103220110
info@connectionmedia.nl

Online daten weer leuk maken!